Coronavirus

Ludovic Orban: „Terasele rămân închise”! Urmează AMENZILE…

 
După întâlnirea de astăzi de la sediul MAI (vezi: CORONAVIRUS. HAOS! S-ar putea institui, din nou, STAREA DE URGENȚĂ!), premierul Ludovic Orban a stat de vorbă cu jurnaliștii, declarând că în starea de alertă cauzată de pandemia de coronavirus din România „terasele rămân închise”.
 
De asemenea, el a relatat că „am hotărât cum procedăm odată cu intrarea în vigoare a Legii 55, de mâine. Am luat decizia de a convoca dimineață Comitetul și ședință de Guvern la ora opt. Ședințele CNSU și de Guvern sunt necesare pentru a lua toate măsurile pentru instituirea stării de alertă. Decizia pe care am luat-o este aceea că, odată cu intrarea în vigoare a legii, să instituim starea de alertă prin HG în condițiile stabilite de Parlament”.
 
Apoi, Orban a spus: „Avem toate mijloacele necesare pentru a impune respectarea legii. Tot mâine voi convoca toate instituțiile care au atribuții de control și care au abilitarea legală de a dispune măsurile pentru respectarea regulilor stabilite prin lege și HG în starea de alertă. Toate instituțiile de control vor fi pe teren și vor impune aplicarea legii. Vom apela la toate pârghiile pe care le avem pentru a ne asigura că instituțiile publice, agenții economici, cetățenii respectă regulile pe care le-am impus”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button