Coronavirus

CORONAVIRUS ROMÂNIA. REGULI NOI pentru angajați după 15 mai!

 

Alexandru Rafila, președintele Societății de Microbiologie din România – reprezentantul țării noastre la OMS, a adus în discuție modul cum se va lucra în birouri după data de 15 mai, atunci când va expira starea de urgență cauzată de pandemia de coronavirus.

Potrivit www.capital.ro, el a relatat că tuturor angajaților ar trebui să li se ia temperatura atunci când vin la muncă, iar, pe cât posibil, programul de lucru să fie diferențiat, să nu stea toată lumea într-o incintă în același interval de timp. Apoi, ar trebui ca birourile să fie delimitate prin separatoare transparente: „Să filtreze lumina și să există o comunicare, care poate să fie non-verbală”.

De asemenea, specialistul a punctat că personalul pentru curățenie ar trebui să fie mai numeros, întrucât se va lucra pe tot timpul programului de muncă. În ceea ce-i privește pe cei care fac livrări, ar fi nevoie de o altă procedură care să permită desfășuarea activității cu o interacțiune minimală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button