Coronavirus

CORONAVIRUS. Bucătărie românească…

 

Pandemia de coronavirus a pus economia pe butuci, nu numai în România, însă bălmăjelile autorităților noastre (altfel de bună credință, angajate) în privința măsurilor de relansare a acesteia, dar și pentru un minim ajutor acordat populației în vremuri de criză creează îngrijorare.

Până la această oră a fost o joacă alba-neagra cu ordonanța de urgență privind scutirea plății ratelor la credite pe durata stării de urgență și nu numai, așteptându-se ședința de Guvern de la asfințit pentru a se efectua „n” modificări.

Apoi, „înghețate”, multe firme mici și mijlocii, îndeosebi, și-au băgat angajații (circa 500.000 la momentul actual) în șomaj tehnic. Oamenii se întreabă când și cum își vor primi banii, deși ministrul Muncii, Violeta Alexandru, susține că subordonații săi sunt pregătiți pentru orice scenariu, contând pe 4 miliarde de lei.

Probabil, din dorința de a nu se agita spiritele în plus, în spatele bucătăriei de campanie se fac tot felul de rețete, iar în ciorba amestecată se pun și fasole, și burtă, și perișoare, și cartofi, băgându-se la clocot și niște date statistice care n-ar bătea la centru cu ceea ce există în teritoriu.

Doamne ajută!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button