Coronavirus

CORONAVIRUS. Au intrat în vigoare NOILE RESTRICŢII. Ce spune ministrul Marcel Vela

 

La ora 12.00 au intrat în vigoare noile restricţii de circulaţie în România.

La Digi 24, ministrul de Interne, Marcel Vela, a comentat: „Am văzut tot felul de atoștiutori care spun că e o greșeală că acel interval este stabilit de la 11 la 13 și că trebuia să circule bătrânii la cumpărături între 7-9. Guvernanții când iau o decizie se consultă cu specialiștii și am stabilit acest interval de la prânz tocmai pentru a proteja bătrânii, pentru că dimineață sunt în trafic ceilalți, faca cumpărături sau merg la serviciu”.

Întrebat de ce au fost stabilite doar două ore în care persoanele cu vârsta de peste 65 de ani pot ieși din casă, Vela a menţionat: „Pentru că în două ore poți ajunge la magazin sau să îți plimbi câinele. După ora 14-15 începe aglomerația”.

Ministrul a adăugat că nu ar fi fost nevoie de ordonanţa militară 3 dacă oamenii ar fi respectat măsurile impuse prin precedentele două ordonanţe.

Despre ordonanţa militară 3 citiţi aici: CORONAVIRUS. LIVE. Declaraţii la sediul MAI. Se interzic deplasările de la domiciliu, cu câteva excepții, începând de miercuri. Persoanele de peste 65 de ani vor putea ieși din casă numai între orele 11 și 13, cu mici excepții


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button