Coronavirus

BREAKING NEWS. CORONAVIRUS. STARE DE URGENŢĂ în ROMÂNIA

 

Preşedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă în România.

„Felicitări noului guvern, le urez mult succes. Apreciez în mod deosebit votul care s-a dat azi în Parlament. S-a transmis un mesaj de unitate din Parlament. Majoritatea partidelor au înțeles importanţa acestui moment, greutatea lui și nevoia unei acțiuni unitare pentru România și pentru români.

Prima prioritate pentru noul guvern este continuare luptei împotriva epidemiei de coronavirus, pentru a gestiona eficient întreaga criză. Guvernul care își preia acum mandatul este cel care a lucrat și până acum bine, cu motoarele turate. Acum, cu toate forțele, vom continua această luptă.

Noul guvern împreună cu mine ne vom dedică toate energiile, 100%, pentru a gestiona eficient această criză și după criză pentru a guverna bine pentru români și România.

E foarte important ca măsurile să fie luate la timp și să prindă și pentru a face posibilă această lupta cu toate instrumentele prevăzute de lege am decis să decretez stare de urgență la începutul săptămânii viitoare.

Dragi români, autoritățile își fac treaba, guvernul și-a făcut treaba și până acum, dar avem nevoie de voi, dragi români.

Avem nevoie de voi ca să respectați indicațiile și regulile de igienă și, da, avem nevoie să evitați contactele care nu sunt necesare și să vă informați corect din surse publice, direct de la autorități.

Împreună și numai împreună vom trece peste această încercare. Vă doresc multă sănătate!”, a spus Klaus Iohannis într-o declaraţie de presă după ce Guvernul Orban a depus jurământul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button