Coronavirus

CORONAVIRUS. 49 de morți într-o singură zi

 

Nu mai puțin de 49 de oameni au murit, vineri, în Peninsulă, aceasta fiind cea mai mare creștere a numărului deceselor într-o singură zi de la debutul epidemiei. În total, în Italia există, în acest moment, 4.636 de cazuri de contaminare, față de 3.858 înregistrate joi. Numărul deceselor provocate de noul coronavirus în Italia a ajuns la 197, potrivit datelor anunțat de Agenţia de Protecţie Civilă, informează Reuters.
Între timp, 523 de pacienți au fost declarați complet vindecați.

După China, Italia este țara care a raportat cele mai multe decese din cauza infecției cu COVID-19. Situația cea mai gravă este în nordul țării, în regiunile Lombardia, Veneto și Emilia-Romagna. În acest context, amintim că Ministerul Afacerilor Externe de la București a anunțat că trei cetățeni români din Italia au fost testați pozitiv pentru COVID-19, potrivit datelor obținute în cursul zilei de joi de către reprezentanții Ambasadei României la Roma și ai oficiilor consulare la nivel local.

Potrivit celor mai recente date, 101.781 de cazuri au fost confirmate la nivel mondial, iar 3.460 de oameni au murit din cauza infecției cu COVID-19.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button