Delicte

BRAȘOV. Permis de conducere de Italia… falsificat

 

Un bărbat de 33 ani, din Dumbrăvița – jud. Brașov, este cercetat penal după ce le-ar fi prezentat polițiștilor rutieri un permis de conducere falsificat.

Bărbatul conducea un autovehicul pe DJ112A, ieri – în jurul orelor 6.30, când a fost oprit pentru control de polițiștii din Codlea.

„Conducătorului auto i-au fost solicitate, pentru control, documentele personale și ale autovehiculului condus, bărbatul prezentând un permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia. În urma examinării acestuia, polițiștii au constatat faptul că elementele de siguranță nu corespund cu cele ale permiselor emise de către autoritățile din statul respectiv, existând suspiciunea că ar fi falsificat, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Polițiștii continuă cercetările pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „uz de fals” și „fals material în înscrisuri oficiale”.

Foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button