Eco

BRAȘOV – ALARMANT. „Cel mai poluat aer din România”, noaptea trecută!

 

George Boroda a scris pe contul de Facebook Stop poluării din Brașov! Vrem aer curat! că în noaptea trecută în Brașov a fost cel mai poluat aer din România: „Și nu, nu au fost centrale mai multe pornite sau mașinile mai turate, pur și simplu s-a ars «în draci» în diverse incineratoare nocturne”.

Sursele majore de poluare indicate de brașoveni în mediul online ar fi pe strada Carierei, pe strada Timișul Sec și în zona industrială Zizinului.

„Cele mai mari acumulări s-au înregistrat după ora 2.00. Spre dimineață, pentru ca disconfortul să fie maxim, cetățenii din zona Gemenii au putut experimenta putoarea eternă și inconfundabilă a gunoiului fermentat de la Fin Eco. Acest aer toxic va rămâne în oraș cel puțin câteva zile, ne aflăm într-o depresiune și e normal sa se întâmple acest lucru”, a mai relatat sursa citată, care a precizat că autoritățile responsabile nu au emis public nici un avertisment.

CITEȘTE ȘI: Ialomițianu: „Brașovul, în TOPUL RUȘINII, al celor mai poluate orașe din România”!!!

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button