Economic

Brașov. Afacerile în domeniul serviciilor au crescut cu 12,4%, în luna ianuarie 2019

 

Cifra de afaceri în servicii, la nivelul judeţului Braşov, în luna ianuarie 2019, a scăzut cu 6,1%, comparativ cu luna precedentă, şi a crescut cu 12,4%, comparativ cu luna ianuarie 2018, potrivit datelor Direcţiei Judeţene de Statistică Braşov.

„Volumul cifrei de afaceri în servicii, serie brută, în luna ianuarie 2019, comparativ cu luna precedentă, a scăzut cu 6,1%. La serviciile pentru populaţie a scăzut cu 14,4%, iar la serviciile prestate întreprinderilor cu 3,2%. Comparativ cu luna ianuarie 2018, volumul cifrei de afaceri în servicii a crescut cu 12,4%. La serviciile prestate populaţiei cifra de afaceri a scăzut cu 8,9%, iar la serviciile prestate întreprinderilor a crescut cu 20%”, subliniază DJS Braşov.

La nivel naţional, în luna ianuarie 2019, cifra de afaceri a scăzut cu 7,4%, faţă de luna precedentă.

„În luna ianuarie 2019, comparativ cu luna anterioară, indicele valoric al cifrei de afaceri din servicii de piaţă prestate populaţiei, serie brută, la nivel naţional, a scăzut cu 7,4%, iar faţă de luna corespunzătoare din anul precedent a crescut 14,2%. În luna ianuarie 2019, comparativ cu luna anterioară, indicele valoric al cifrei de afaceri din servicii de piaţă prestate în principal întreprinderilor, serie brută, a scăzut cu 16%, iar faţă de luna corespunzătoare din anul precedent a crescut cu 14,8%”, menţionează DJS Braşov.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button