112

BRAȘOV. A mai murit o victimă a accidentului de luni, de pe DN 1

 

Din nefericire, a decedat încă o victimă a accidentului produs luni seară, pe DN 1, între Vlădeni și Codlea, numărul persoanelor moarte în urma evenimentului rutier ajungând la doi.

Cea de-a doua persoană decedată este o făgărășeancă transportată în stare gravă la spital, în Târgu Mureș. Informația ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu.

Amintim că, în seara de 12 noiembrie, mașina în care se aflau trei făgărășeni a fost lovită de un autoturism șofat de un sibian în vârstă de 27 de ani, care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens.

Șoferul făgărășean, în vârstă de 67 de ani, a decedat la fața locului. Celelalte persoane implicate în accident (șoferul sibian, un cetățean german care îl însoțea și pasagerii din celălalt autovehicul) au fost răniți, femeia fiind în starea cea mai gravă, motiv pentru care a fost transferată la spitalul din Târgu Mureș, unde a și decedat.

CITIȚI ȘI:

Update.BRAȘOV. Accident mortal pe DN 1. O victimă a decedat, alte patru sunt în stare gravă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button