112

Atac armat într-o sinagogă din Pittsburg. Opt morți

 

Un atacator a deschis sâmbătă focul într-o sinagogă din orașul Pittsburgh din statul american Pennsylvania. Potrivit CBS, opt persoane ar fi murit. Serviciile de urgență au fost chemate la sinagogă în jurul orei locale 10.00 (17.00, ora României). Incidentul a avut loc în timpul unei slujbe, informează CNN, conform primelor informații primite de la polițiști.
„Sunt mai multe victime, este imperativ ca oamenii să rămână în case și să se adăpostească”, a declarat Jason Lando, purtătorul de cuvânt al poliției locale.
Departamentul de Securitate Publică din Pittsburgh a transmis printr-un mesaj pe Twitter că a fost raportat un „atacator activ” și a sugerat locuitorilor să evite zona. Mai mulți martori au transmis că atacatorul s-a predat și se află în acest moment în custodia poliției, conform CNN. Presedintele american Donald Trump a postat un mesaj pe Twitter prin care a transmis că urmărește evenimentele din Pittsburgh.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button