112

BRAŞOV. Bărbatul care s-a dezbrăcat în faţa unor copii, încercând s-o violeze pe fată, rămâne în arest

 

Bărbatul în vârstă de 46 de ani care ar fi vizitat doi minori, o fată de 15 ani şi un băiat de 12 ani, aflaţi singuri la domiciliul lor din municipiul Braşov, şi s-ar fi dezbrăcat în faţa lor, încercând să întreţină relaţii sexuale cu minora, rămâne în arest preventiv, la decizia Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov.

Inculpatul a fost reţinut de poliţişti după faptele din 23 iunie, apoi a fost arestat preventiv la decizia Judecătoriei Braşov, dar a formulat contestaţie, iar dosarul a ajuns la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, unde s-a decis menţinerea măsurii preventive. Contestaţia sa a fost respinsă ca nefondată. Decizia este definitivă.

Mandatul de arestare preventivă este valabil până pe 27 iulie, inclusiv.

Amintim că fata cu care intenţiona să întreţină relaţii sexuale a reuşit să fugă din casă şi să-şi alerteze mama, care a sunat la Poliţie, potrivit reprezentantului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, Ionuţ Marin.

Inculpatul este cercetat în continuare pentru viol şi corupere sexuală a minorilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button