Sport

WIMBLEDON. Halep: „NU E TOTUL SIGUR”!!! 8 românce pe tablou!!!

 

Astăzi la prânz are loc tragerea la sorți pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

8 jucătoare de tenis din România vor fi prezente în primul tur al competiției de la Londra, după ce Alexandra Dulgheru și Gabriela Ruse au trecut cu brio de calificări. Celelalte „tricolore” sunt: Simona Halep (cap de serie nr. 1 – foto), Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Sorana Cârstea, Monica Niculescu și Ana Bogdan.

Înainte de startul Wimbledonului, pentru Magna News, Simona Halep a declarat: „Wimbledonul reprezintă întotdeauna un eveniment deosebit. Este altceva. Atmosfera, oamenii, jocul, toate sunt diferite. De aceea încerc și eu să mă ridic la înălțimea momentului. Dacă mi se cer pronosticuri, evit să răspund. Nu știu ce voi face, dar voi da totul. Important este jocul, importantă este propria mea concentrare, restul va veni în mod natural. Dacă te concentrezi și îți controlezi jocul, ai mari șanse de câștig. Dar nici atunci nu e totul sigur. Am adversare foarte valoroase, vor apărea chiar și în primele tururi. Sigur că mă gândesc la victorie și nu mă tem de nimeni. Dar asta nu înseamnă că va fi ușor sau că poate cineva să spună ce va fi sau cum va fi. Așa a fost și la Roland Garros. Se putea întâmpla orice”.

De asemenea, Halep a spus că o onorează faptul că e principală favorită, dar acest lucru înseamnă pentru ea și o urială responsabilitate, subliniind: „Tenisul a devenit foarte omogen, valorile se apropie… Ați văzut, campioana mondială la fotbal, Germania, o echipă foarte valoroasă și de mare tradiție?! La tenis, orice problemă de moment te poate ajuta sau încurca în modul cel mai imprevizibil. Sper să aduc bucurie suporterilor mei din România”.

Atât la simplu masculin, cât și la simplu feminin, câștigătorii de la Wimbledon vor primi câte 2.5 milioane de euro. Valoarea totală a premiilor puse în joc este de 38 de milioane de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button