Lifestyle

Adevărul despre căsnicia lui David cu Victoria Beckham. Să fie doar un joc de imagine?!…

  • david-victoria-beckham.jpg6_252859.jpg
  • david-victoria-beckham_252860.jpg
 

Iată cum a explicat David Beckham zvonurile apărute în presă despre presupusul său divorț .

În presa internațională au apărut mai multe informații potrivit cărora David Beckham și Victoria Beckham se îndreaptă către divorț. Imediat după ce aceste zvonuri au devenit virale, Victoria Beckham a tratat totul în spirit de glumă, întrebându-și soțul: „Divorțezi de mine?”.

Apropiații cuplului au dezvăluit că, deși a fost surprinsă atunci când a auzit aceste informații, Victoria Beckham s-a amuzat copios, considerând că zvonurile sunt ridicole.

„Victoria a fost surprinsă, dar a găsit amuzantă toată povestea. Soții s-au amuzat pe tema asta, pentru că au considerat că este ridicolă. Au fost uimiţi că atât de mulți oameni au crezut zvonul şi s-au mirat că s-a răspândit atât de repede. Au vorbit despre asta și au râs foarte mult. Nici măcar nu au idee unde și cum a început totul”, au declarat prieteni apropiați ai cuplului, potrivit dailymail.co.uk.

La scurt timp a venit și reacția lui David Beckham. Fostul fotbalist a vorbit într-un interviu despre căsnicia cu Victoria Beckham, negând informațiile despre divorț. Mai mult, David Beckham a mărturisit că el și soția sa și-au reînnoit jurămintele și, chiar dacă mai există și perioade dificile în relația lor, un eventual divorț nu poate fi luat în calcul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare