Auto-Moto

BRAȘOV. Dan Gârtofan, optimist înainte de Raliul Aradului

 

Runda a treia a Campionatului Național de raliuri, Raliul Aradului, va avea loc în acest week-end, pe macadam. Competiția din vestul țării va conta și în ERT – Balkan Trophy.

Aflat pe poziția a treia a clasamentului general după două etape, cu 38 p, Dan Gârtofan (Skoda Fabia R5) speră să obțină prima victorie a sezonului.

Brașoveanul a făcut deja primele recunoașteri, precizând: „Am reușit să mergem doar pe două probe, Frumușeni și Șistarovăț. Ambele sunt foarte frumoase, au un macadam bun, dar sunt și foarte, foarte rapide. Se ating viteze destul de mari pe ele. Vom vedea cum se prezintă și celelalte probe speciale. În ceea ce ne privește, suntem la fel de motivați ca și la Cluj să facem un rezultat bun și să adunăm puncte cât mai multe pentru a recupera handicapul față de cei din față. Sperăm într-o cursă fără evenimente neplăcute și cu un final frumos pentru noi”.

Momentan, lider detașat al clasamentului general este Simone Tempestini, 83 p, al doilea fiind Valentin Porcișteanu, 46 p.

În ceea ce privește ierarhia pe echipe, ProRally Team Brașov ocupă tot locul 3, cu 121 p, pe prima poziție fiind Napoca Rally Academy, cu 172 p.

„Mă bucur că, încă o dată, suntem într-o formulă completă la un raliu. Atât eu, cât și ceilalți componenți ai grupării noastre, Manu Mihalache, Jean Tatu, Andrei Gârtofan și Adrian Grigore, suntem pregătiți foarte bine și concentrați să aducem cât mai multe puncte în clasamentul pe echipe. Nu va fi ușor, dar vom face totul să reușim”, a adăugat „Giri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button