Delicte

Arestaţi preventiv pentru trafic de cannabis

 

Doi bărbaţi de 29 şi 36 de ani au fost arestaţi preventiv, pentru trafic de droguri, în urma a patru percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii de Combatere a Criminalităţii Organizate Giurgiu, sub coordonarea DIICOT.

Potrivit unui comunicat remis de Poliţie, bărbatul de 29 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost prins în flagrant în timp ce cumpăra aproximativ 45 de grame de cannabis din apartamentul celuilalt inculpat, din județul Ilfov.

Ulterior, au fost efectuate cele patru percheziții domiciliare, în municipiul Giurgiu, precum și în București și în județul Ilfov, la locuințele celor cercetați în cauză.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate 160 de grame de cannabis, mai multe înscrisuri, 1.100 de euro și 900 de lei. Din cercetări a reieșit că, începând cu luna ianuarie 2018, în mod repetat, cei doi ar fi cumpărat, deținut și vândut diferite cantități de droguri, în județele Ilfov și Giurgiu. Bărbatul de 36 de ani, care locuia fără forme legale în județul Ilfov, ar fi furnizat droguri de risc tinerilor din municipiul Giurgiu, prin intermediul celui de-al doilea bărbat, care avea ca preocupare identificarea potențialilor clienți”, se menţionează în comunicatul remis astăzi de Poliţia Română.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button