Cultură

BRAŞOV. Eveniment cultural special

  • ggulea.jpg
 

Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov în colaborare cu Centrul de Zi pentru Copii cu Dizabilitați „Rază de lumină” Brașov, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) a Consiliului Județean Brașov, și Expoziții Călătoare organizează o manifestare culturală dedicată copiilor din Brașov, Codlea și Râșnov astăzi orele 12.30, la sediul muzeului.
În deschiderea manifestării, artista brașoveană Georgia Gulea va susține un micro-recital, iar în partea a doua Ioana Duică va coordona o activitate interactivă intitulată „Atelierul de experimente”.
Activitatea culturală, la care poate participa oricine, este specială, întrucât copiii sunt nevăzători, iar descoperirea exponatelor se face pentru ei prin simţul tactil. „De asemenea, atelierele sunt adaptate dizabilităţii lor, iar muzica este ceea ce ei pot percepe şi trăi poate mai bine decât noi”, a explicat muzeograful Ovidiu Savu- coordonatorul programelor de educație incluzivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button