Cultură

Teatrul de păpuşi „Pădurea fermecată” vine la Braşov

 

„Pădurea fermecată”, un spectacol despre frumuseţea uitată a pădurii, în care proiecţiile experimentale sunt îmbinate cu teatrul de păpuşi, este adus la Braşov de Asociaţia Bafi. Doi copii, o provocare și o pădure misterioasă, așa începe călătoria unui băiețel printre tainele și ființele unei păduri magice. După multe peripeții și încercări năzdrăvane, copilul descoperă secretele pădurii.

„Spectacolul nostru este un moment de teatru de păpuși, care-și propune să-i aducă pe prichindei mai aproape de natură. Copiii vor face cunoștință cu pădurea și cu prietenii ei și vor afla ce daruri are codrul pentru oameni și cât de importante sunt acestea pentru echilibrul mediului care ne înconjoară”, a precizat actriţa Andreea Bolovan.

Spectacolul face parte din proiectul „Copiii vor pădure pentru fragi și mure”, inițiat de Asociația Bafi. Cele două spectacole programate pentru 31 martie vor avea loc la Casa Memorială Ştefan Baciu, Strada Dr. Gheorghe Baiulescu 9, Brașov, de la orele 11.00 şi 12.30. Un bilet costă 15 lei, iar spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta minimă de patru ani. Locurile sunt limitate. 

Trailerul spectacolului poate fi urmărit aici: https://www.youtube.com/watch?v=0TQoe8HlLZY

Informații și rezervări la: Ligia 0730.874.775


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare