Delicte

BRAŞOV. Tânăra acuzată că a tâlhărit un bărbat, în zona gării, a fost eliberată din arest

 

Femeia în vârstă de 24 de ani care este cercetată sub acuzaţia de tâlhărie, după ce i-a sustras portofelul cu acte şi bani unui bărbat, în timp ce-l îmbrăţişa, a obţinut eliberarea din arest preventiv.

Tribunalul Braşov a admis, ieri, contestaţia formulată de inculpată împotriva deciziei de luni a Judecătoriei Braşov, de a o aresta preventiv.

În schimb, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov a dispus ca tânăra să fie plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia este definitivă.

În această perioadă, respectiv până pe 7 aprilie inclusiv, inculpata va avea de respectat mai multe obligaţii, printre care aceea de a nu părăsi limita comunei Teliu (unde locuieşte) decât cu încuviinţarea judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată.

Amintim că, tânăra i-ar fi propus bărbatului să întreţină relaţii sexuale contra cost, iar când acesta a refuzat-o, ea l-a luat în braţe, timp în care i-a şi furat portofelul, apoi a luat-o la fugă.

CITIŢI ŞI:

BRAȘOV. Tâlhărit de o femeie, în zona Gării Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button