Cultură

BRAȘOV. O nouă vacanță a artelor la Muzeul „Casa Mureșenilor”

 

Muzeul „Casa Mureșenilor” organizează în perioada vacanței de iarnă programul educațional „Vacanța artelor la muzeu” cu activități dedicate sărbătorilor de iarnă.
Prima activitate este astăzi, între orele 10-12, când elevii sunt invitați să participe la programul „Sărbătorile de iarnă de altădată”, unde îi așteaptă povești, jocuri și amintiri. Dr. Ioan Toma le va oferi elevilor un program de educație medicală „Gerul, răceala și gripa”.
Pe 8 ianuarie 2018, între orele 10.00-12.00, elevii sunt invitați să descopere „Povestea imprimantei 3D”, un eveniment dedicat jocurilor, creație cu stilou 3D și aplicații practice susținute de Alexandru Dobre.
Pe 9 ianuarie, între orele 10.00-12.00, elevii sunt invitați să asculte „Poveștile Arhivei Mureșenilor” lecturate de organizatori, vor afla cum se realizează o expoziție și vor participa la un schimb de jucării.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button