Delicte

Tâlhar condamnat definitiv la peste 4 ani de închisoare pentru infracţiunile comise în BRAŞOV

 

Un bărbat „săltat” pentru mai multe tâlhării săvârșite în Brașov a fost condamnat definitiv la 4 ani și 2 luni de închisoare. Curtea de Apel Braşov a decis, ieri, să respingă apelul formulat de inculpatul Luca Marian Vasile împotriva sentinţei date pe 3 februarie de Judecătoria Braşov. Atunci, bărbatul a primit câte doi ani de închisoare pentru patru infrațiuni de tâlhărie calificată și pentru una de furt, iar în final s-a aplicat cea mai grea, de 2 ani de închisoare, la care s-a adăugat sporul obligatoriu de o treime din totalul celorlalte pedepse, respectiv o treime din șase ani și șase luni de închisoare.
Din pedeapsa de 4 ani şi 2 luni de închisoare va fi scăzută perioada petrecută de inculpat în stare de reţinere şi arest preventiv, respectiv din 4 noiembrie 2016 – la zi.
Complementar, instanța Judecătoriei Brașov a dispus ca inculpatul să aibă interzis dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 50 de metri de victimele pe care le-a tâlhărit, pe o perioadă de 2 ani de la eliberarea din închisoare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button