Sport

BRAȘOV. „Stegarii” au câștigat amicalul cu ASF Zărnești

 

FC Brașov s-a impus cu 3-1 (1-0) în partida amicală cu ASF Zărnești, care a avut loc pe stadionul „Celuloza”, pe un teren acoperit cu zăpadă. Pentru echipa de la poalele Tâmpei au marcat Poverlovici, Grigorie și Căldărea (autogol).

„Am avut parte de un antrenament reușit, mai ales din punct de vedere fizic, zăpada contribuind din plin la acest lucru. Ne vom continua seria de jocuri amicale și între timp așteptăm la echipă, săptămâna viitoare, trei jucători cu care să completăm lotul și care să ne ajute în lupta pentru îndeplinirea obiectivului”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.

„Stegarii” au început meciul în formula: Fl. Iacob – Băjan, Poverlovici, Șerban, Stan – Manole, P. Iacob, I. Popa, Goge – Grigorie – Istrati.

În partea a doua, „Papa” a mizat pe: Căucă – Cristil, Ciobanu, Șerban, Stan – Vagner, Tripșa, Vl. Munteanu, Goge – Grigorie – Sburlea.

Pentru FC Brașov urmează alte trei teste, cu Popești Leordeni, marți, AFC Hărman, joi, și Unirea Slobozia, sâmbătă. Toate disputele vor avea loc la Tărlungeni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button