Cultură

BRAȘOV. Părintele Constantin Necula vorbește despre bucuria de a dărui

  • preotCNecula0_225592.JPG
 

„Cum de trei ani ne antrenăm să găsim bucuria pentru cei mai puţin fericiţi, l-am chemat pe părintele Constantin Necula să ne spună o poveste, aşa, ca pentru un copil de trei ani, cât face fundaţia noastră anul acesta. Şi ca să nu ziceţi că nu v-am avertizat, este posibil să plecaţi mai bine dispuşi, cu un zâmbet şi cu frunţile descreţite de tonusul proaspăt al părintelui. Pe noi ne găsiţi acolo, cu bucurii dulci şi cu poveşti de suflet”. Aşa sună invitaţia la conferinţa cu titlul „Bucuria Darului” pe care deja celebrul şi îndrăgitul părinte Constantin Necula o va susţine astăzi, de la ora 18.00, la Teatrul „Sică Alexandrescu”, la invitația celor de la Fundația „Bucuria Darului” – care gestionează cantina socială „Mulțumesc” din Bartolomeu, ce de trei ani oferă gratuit, zilnic, o masă caldă pentru cel puțin 300 de suflete, dar și servicii sociale.

Consilier Misionar-Pastoral şi de Imagine al Mitropoliei Ardealului, profesor universitar la Facultatea de Teologie din Sibiu, părintele Constantin Necula este foarte activ, implicat social și cu un dar al vorbirii care a făcut din vorbele sale de duh o colecție de aforisme.

Intrarea este liberă, în limita locurilor din Sala mare a teatrului.

Despre Fundația Bucuria Darului și Cantina „Mulțumesc” puteți citi aici și aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button