Cultură

Primăria Brașov solicită notă explicativă pentru situația de la Teatru

 

Primăria Brașov cere explicații pentru situația de la Teatrul „Sică Alexandrescu”, unde de joi seară (29 septembrie) nu au mai avut loc spectacole, deoarece unii dintre artiști au refuzat să urce pe scenă, spun ei în semn de protest față de felul în care s-a desfășurat concursul de ocupare a postului de manager.

„Astăzi am avut o discuţie cu conducerea interimară a Teatrului «Sică Alexandrescu» şi am solicitat o notă explicativă cu privire la evenimentele care au avut loc în aceste zile: am solicitat poziţiile tuturor artiştilor (dacă a fost iniţiativa lor să nu joace în spectacolele de joi, sâmbătă şi duminică), modalitatea în care s-a dispus să nu se vândă bilete şi în ce condiţii s-a decis ca personalul tehnic să primească liber”, a declarat viceprimarul Costel Mihai.

Elementele din nota explicativă vor fi analizate (inclusiv pierderile cauzate prin anularea spectacolelor) şi de abia apoi se vor dispune măsuri disciplinare – despre care viceprimarul nu a vrut să ofere, pentru moment, detalii.

Referitor la solicitarea unora dintre angajaţii Teatrului de a primi înregistrarea cu interviul de angajare susţinut de Dan Marius Zarafescu, viceprimarul a declarat că în momentul de faţă nu este legal ca acesta să fie făcut public: „Cât timp ne aflăm în perioada de contestaţii (n.r. rezultatele concursului pot fi contestate de contracandidaţi, în perioada 3-7 octombrie), procedura de concurs nu a fost încheiată, iar înregistrarea nu poate fi oferită, nu poate avea caracter public”, a menţionat sursa citată.

CITIȚI ȘI:

UPDATE BRAȘOV. Ce spune fostul manager despre criza de la Teatrul „Sică Alexandrescu”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button