Cultură

BRAȘOV. Un singur candidat a trecut de primele probe, pentru funcţia de manager al Teatrului „Sică Alexandrescu”

 

Din cei cinci candidaţi care s-au înscris în cursa pentru ocuparea funcţiei de manager al Teatrului „Sică Alexandrescu” din Braşov, unul singur a reuşit să treacă primele probe şi să ajungă la cea a interviului.

Doi dintre candidaţi au fost eliminaţi după ce li s-au verificat dosarele, iar alţi doi au „picat” la verificarea proiectului de managment. Singurul candidat care a trecut cu bine peste aceste două probe va avea de trecut de interviu joi, 29 septembrie.

Cei şase membri care formează comisia – doi din cadrul Primăriei şi patru manageri de teatru din ţară – vor da note şi se va face o medie, candidatul având de obţinut, în final, minim 7, pentru a putea prelua conducerea Teatrului „Sică Alexandrescu”.
Până acum, membrii Comisiei au dat punctaje apropiate, la diferenţe de sutimi.

„Ultima probă este pe data de 29 septembrie, cea a interviului, apoi sperăm să avem un nou manager la Teatrul «Sică Alexandrescu» care să se ocupe în primul rând de Festivalul de Dramaturgie Contemporană care va avea loc la începutul lunii noiembrie”, a declarat viceprimarul Costel Mihai.
Regulamentul festivalului trebuie aprobat în şedinţa extraordinară de vineri a Consiliului Local Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button