112

Update. BRAȘOV. Femeia rănită pe „zebra” de la Cadastru a fost dusă în comă la spital!

O șoferiță este cercetată pentru producerea accidentului

 

Femeia lovită de mașină pe trecerea de pietoni din fața Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Brașov, de pe str. Zizinului, a fost transportată în stare de comă la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, cpt. Ciprian Sfreja.

Conform acestuia, victima în vârstă de 73 de ani prezenta traumatism cranio-cerebral și traumatism facial și a fost intubată, apoi transportată la spital de un echipaj SMURD.

La rândul său, reprezentantul Poliției Județene Brașov, comisar-șef Liviu Naghi, ne-a informat că la volanul mașinii implicate în accident se afla o șoferiță.
„Conducătoarea auto în vârstă de 30 de ani, din Brașov, nu a acordat prioritate de trecere unei femei care traversa strada pe trecerea de pietoni și a accidentat-o. Victima a fost transportată în stare gravă la spital”, a explicat comisar-șef Liviu Naghi.

Șoferița este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

 

CITIȚI ȘI:

BRAȘOV. Pieton lovit de mașină pe trecerea de pietoni, în fața Cadastrului! (FOTO)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button