Delicte

BRAŞOV. Cercetaţi penal pentru că s-au îmbrăcat GRATIS de la mall

 

E vorba de un grup de cinci persoane care acum sunt cercetate de furt calificat, după ce s-a constatat că toate straturile de haine de pe ele, cât şi cele din bagajele pe care le aveau asupra lor, erau noi şi… furate. 

Cu două zile în urmă, în jurul orelor 20.00, în zona unui mall din municipiul Brașov, o patrulă a Secției 3 Poliţie Brașov a oprit pentru control un autoturism în care se aflau mai multe persoane bănuite de furturi.

Polițiștii au constatat că șoferul, un tânăr de 27 ani, avea permisul de conducere suspendat. În maşina acestuia se aflau şi patru pasagere, cu vârste între de 25 și 30 de ani, care erau înconjurate de sacoşe pline cu articole vestimentare noi (rochii, pantaloni, bluze, cămăși).

„De asemenea, polițiștii au constatat că tinerele menționate aveau asupra lor, sub hainele personale, alte articole vestimentare noi. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că hainele, în valoare totală de 6.000 de lei, au fost sustrase în ziua respectivă din trei magazine situate în mall, prin înlăturarea sistemului de siguranță și ascunderea lor sub hainele personale”, a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov.

Cele cinci persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt şi complicitate la furt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button