Cultură

Concurs foto: „Ce a făcut UE pentru TINE?”

 

Recent s-a lansat un concurs foto derulat prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, din cadrul ADR Centru. Acesta se numește „What EU did for YOU?/Ce a făcut UE pentru TINE?”, și se derulează până pe 31 octombrie. Vor fi acordate trei premii fiecare în valoare de 200 euro fiecare.

„În cadrul acestui concurs foto, participanții se vor înscrie prin transmiterea a două fotografii care să reflecte imaginile unei locații, proiect, oraș, obiective turistice etc, finanțate prin fonduri europene. Dintre cele 2 fotografii o imagine trebuie să fie dinainte de renovare/reabilitare/modernizare și o imagine de după implementare proiect. Din cele două imagini Organizatorul va realiza un colaj foto B-A (before-after) care, alături de descrierea imaginilor, va fi publicat în social-media pentru a fi apreciat de către cetățeni.

Se pot înscrie ca poză „de dinainte” și imagini alb-negru care să reflecte același loc ca și în poza de după implementarea proiectului european. Poza ”de după” trebuie să reflecte modul în care prin proiectul european s-a îmbunătățit, revigorat, însuflețit aceeași locație, prin fonduri europene“, se arată în comunicat. Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care proiectul este util comunităţii şi mediului înconjurător. Mai multe informații despre concurs, pe site-ul europedirect-adrcentru.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button