Economic

BREXIT. Ministrul german al Finanțelor: UE nu poate ignora ce s-a întâmplat în Marea Britanie. Mulți cetățeni nu cunosc ce înseamnă UE

 

Uniunea Europeană nu poate trece cu vederea peste referendumul din Marea Britanie „ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, atrage atenția ministrul german al Finanțelor, Wolfgang Schauble, subliniind că nemulțumirea cetățenilor europeni este că nu înțeleg în totalitate ce se întâmplă la nivelul UE.

Am spus înaintea referendumului că, indiferent de rezultat, pur şi simplu nu putem continua ca înainte în Europa” a declarat Wolfgang Schauble, citat de site-ul agenţiei Reuters.

Trebuie să ne concentrăm eforturile pentru ca Europa să se acomodeze cu ideea că din ce în ce mai mulţi oameni – nu doar din Germania, din Marea Britanie, Grecia, Danemarca sau Franţa – nu înţeleg complet ce activităţi avem”, a concretizat Schauble.

Totodată, ministrul german al Finanțelor a atras atenția că celelalte 27 de state membre UE nu trebuie să reacționeze la referendumul britanic continuând să promoveze riscurile.

Am spus înaintea referendumului că, indiferent de rezultat, pur şi simplu nu putem continua ca înainte în Europa”, a declarat Wolfgang Schauble, citat de site-ul agenţiei Reuters.

“Trebuie să ne concentrăm eforturile pentru ca Europa să se acomodeze cu ideea că din ce în ce mai mulţi oameni – nu doar din Germania, din Marea Britanie, Grecia, Danemarca sau Franţa – nu înţeleg complet ce activităţi avem”, a subliniat Schauble.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button