112

O femeie a murit sub privirile îngrozite ale fiului şi soţului ei, în urma unui accident rutier!

 
O femeie în vârstă de 44 de ani a murit, după ce maşina în care se afla alături de soţ şi de fiul lor a fost implicată într-un accident, ieri, pe DN 17, pe raza localităţii Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Conform dej24.ro, o şoferiţă în vârstă de 23 de ani nu s-ar fi asigurat la efectuarea unui viraj la stânga pe un drum lateral, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în depăşirea ei, în care erau cele trei persoane – soţ, soţie şi fiu.
În urma impactului, maşina care intrase în depăşire s-a răsturnat într-un şanţ, la marginea drumului.
Femeia în vârstă de 44 de ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit răni grave şi a decedat, deşi paramedicii au încercat s-o resusciteze aproximativ o oră. 
Soţul şi fiul ei au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dej.
La spital a ajuns şi şoferiţa în vârstă de 23 de ani, pare-se o interpretă de muzică populară de pe Valea Someşului, întrucât a suferit un şoc. În maşina ei se mai aflau o femeie şi o fetiţă, care au scăpat tefere.
Poliţiştii continuă cercetările.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button