Auto-Moto

BRAȘOV. Dan Gârtofan: „Vom lupta pentru un loc cât mai bun la Arad”

 

Liderul la zi al Campionatului Național de raliuri, brașoveanul Dan Gârtofan (Skoda Fabia R5), s-a declarat optimist înaintea Raliului Aradului, a treia etapă a sezonului, care debutează astăzi.

„Raliul Aradului este unul care ne place foarte mult. Îl știm bine și din ce am văzut până acum, la recunoașteri, probele se prezintă în condiții foarte bune. Sperăm ca vremea să nu se strice, pentru că se va schimba situația. Și asta deoarece probele sunt alcătuite din pământ bătut, iar dacă va ploua, suprafața de rulare va deveni una alunecoasă, care poate să ne pună ceva probleme. Am făcut săptămâna aceasta câteva teste cu mașina și pot să spun că este una care se pretează excelent pentru macadam. Cu siguranță vom lupta pentru un loc cât mai sus. La fel ca la Sibiu, nici la Arad nu am câștigat niciodată. Ne bucurăm că sunt multe mașini cu specificația R5 la start. Sperăm să fie un raliu frumos pentru noi, pe care să-l terminăm cu bine”, a declarat „Giri”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button