Delicte

BRAŞOV. Consilier al Centrului Regional de Pescuit, cercetat şi reţinut pentru luare de mită

 

Un consilier al Direcției Generale Pescuit – Centrul Regional Brașov, George Liviu Mihalca, a fost reţinut, alături de alte persoane din judeţul Mureş, acuzat fiind de luare de mită, în urma unor percheziţii desfăşurate ieri din dispoziţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în judeţele Mureş, Covasna şi Braşov, într-un dosar penal deschis pentru fapte de corupţie prin manevrarea unor fonduri europene.

Potrivit comunicatului DNA, au mai fost reţinuţi Galfalvy Zoltan, administrator al S.C. Hidroizolații S.R.L. Tîrgu Mureș, Kontes Lorand şi Ciuraru Janos, administratori ai unor societăți comerciale, Fabian Levente şi Fodor Vilmos Elemer, administratori ai unor societăți comerciale de tip fantomă.

Există suspiciuni că toţi aceştia au constituit sau sprijinit un grup infracţional organizat, pentru obţinerea de fonduri europene pe căi ilegale. 

De asemenea, procurorii anticorupție au mai dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecții: Demeter Attila, angajat al unei unități bancare, cu privire la săvârșirea infracțiunii de divulgare a informațiilor secrete de serviciu sau nepublice, S.C. HIDROIZOLAȚII S.R.L. Tîrgu Mureș, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de folosirea și prezentarea cu rea-credință de documente false având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene în formă continuată, evaziune fiscală în formă continuată.

Ce au decoperit anchetatorii în acest caz puteţi afla de AICI


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button