Politic

Comisie de monitorizare a lucrărilor la drumurile județene

 

În timpul ultimei ședințe de plen a Consiliului Județean Brașov, când s-a dezbătut planul multianual de reabilitare a drumurilor județene, consilierul Mihail Veștea (PNL) a propus ca implementarea acestuia să fie urmărită de o Comisie de monitorizare.  „Propunerea mea este ca din această comisie să facă parte reprezentanții comisiilor de dezvoltare durabilă și de buget. Echipa de monitorizare ar urma să verifice lunar stadiul lucrărilor”, a declarat Veștea. Propunerea a fost aprobată de aleși, însă, înainte de a fi suspusă votului, vicepreședintele CJ Claudiu Coman a propus ca din comisia de monitorizare să facă parte și un membru al Executivului. „La fiecare ședință a plenului CJ, această comisie va trebui să prezinte o informare privind implementarea măsurilor cuprinse în planul de reabilitare a drumurilor”, a mai spus Coman.

Totodată, Veștea a spus că anual, din bugetul propriu, Consiliul Județean ar trebui să aloce în jur de 15 milioane de lei, pentru întreținerea și reparatea infrastructurii rutiere aparținând administrației județene.

Potrivit planului amintit, pentru repararea a trei drumuri județene, cu o lungime totală de aproximativ 140 de kilometri, Consiliul Județean va depune cereri la ADR Centru, în vederea obținerii fondurilor europene. De asemenea, două artere, cu o lungime totală de aproximativ 40 de kilometri vor fi reabilitate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button