112

Exclusiv. BRAŞOV. Încă un traficant de minori condamnat la Curtea de Apel, după „Bibanu”!

 
Un al doilea bărbat a fost condamnat, definitiv, la închisoare cu executare, săptămâna aceasta, la Curtea de Apel Braşov, după ce a săvârşit infracţiuni de trafic de minori. Este vorba despre Csány Károli.
 
Acesta a fost condamnat, ieri, la cinci ani de închisoare cu executare, pentru trafic de minori şi trafic de persoane, în condiţiile în care la Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov primise doar 3 ani şi 8 luni de detenţie.
 
Majorarea pedepsei a avut loc după ce procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Braşov au atacat cu apel decizia Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov. În dosar sunt înregistrate 12 părţi vătămate, dar inculpatul nu are să le plătească daune morale, întrucât acestea nu s-au constituit parte civilă.
 
Pe de altă parte, din pedeapsă urmează să fie scăzută perioada petrecută în reţinere şi arest preventiv (din 8 august 2014 până pe 29 aprilie 2015).
 
Din aprilie 2015, el a fost pus sub control judiciar. Astfel, în noiembrie 2015, instanţa de judecată a constatat că inculpatul şi-a schimbat locuinţa din satul braşovean Criţ în Lugoj, judeţul Timiş, iar supravegherea sa a trecut în sarcina Poliţiei Lugoj.
 
Amintim că, marţi, un alt braşovean, cunoscut în anturajul său drept „Bibanu”, a fost condamnat la 12 ani şi 4 luni de închisoare. Pentru detalii despre acest caz, CITIŢI ŞI:

BRAŞOV. Găsit vinovat de trafic de minori, „Bibanu” rămâne cu pedeapsa de 12 ani şi 4 luni de închisoare


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button