Delicte

Maşină de lux „clonată”. Fusese furată din 2013

 

Poliţiştii au oprit în trafic, în cursul zilei de ieri, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca VW Phaeton, înmatriculat în Prahova. În urma verificărilor s-a constatat că pe elementele de caroserie unde exista seria de identificare s-a intervenit mecanic, iar seria modificată corespundea unei alte maşini, de aceeaşi marcă şi culoare, înmatriculată în judeţul Prahova.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că autoturismul, care era iniţial de culoare neagră, avea o altă serie de saşiu şi figurează ca fiind furat din municipiul Bucureşti, încă din anul 2013.
Şoferul, domiciliat în Galaţi, a declarat că a cumpărat autoturismul în noiembrie 2015, dintr-un târg de maşini, neştiind că era declarat furat sau că era „clonat”.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, autovehiculul, în valoare de 60.000 lei, fiind indisponibilizat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button