112

Un tânăr a murit, iar alte șase persoane au fost rănite în patru accidente produse în nici două ore

 
Un tânăr a murit, iar alte șase persoane au fost rănite, în urma a patru accidente de circulație produse în decurs de nici două ore, ieri seară, pe șoselele din Bistrița-Năsăud. 
 
Primul eveniment rutier a avut loc puțin înainte de orele 21.00, în Telciu, trei persoane fiind rănite după ce un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism.
 
Apoi, la Rodna, un autoturism în care se aflau doi tineri a ieșit de pe șosea, la Rodna, și s-a izbit de un gard și de o poartă. În urma accidentului produs pe fondul vitezei, ocupanții mașinii au rămas încarcerați. Din nefericire, șoferul în vârstă de 27 de ani, din localitate, a fost găsit în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitat. Pasagerul din dreapta sa, un adolescent de 18 ani, a scăpat cu viață, dar prezenta răni grave, conform someseanul.ro.
 
Câteva minute mai târziu, pe la 21.50, a avut loc al treilea accident, la Mureșenii Bârgăului: un pieton aflat în stare avansată de ebrietate a fost lovit de o mașină.
 
În fine, puțin după orele 22.00, tot în Mureșenii Bârgăului, două mașini au intrat în coliziune, din cauza unuia dintre șoferi, în vârstă de 20 de ani, care a intrat într-o depășire neregulementară (pe linia continuă). În momentul în care a revenit pe banda sa, tânărul a intrat în coliziune cu un autoturism aflat pe același sens de mers. În urma accidentului, șoferul care circula regulamentar, tot în vârstă de 20 de ani, a fost rănit grav. Conducătorul auto vinovat de accident a fugit de la fața locului, dar a fost identificat de polițiști la scurt timp, descoperindu-se că se afla sub influența băuturilor alcoolice, potrivit sursei citate.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button