112

După 4 ani de căutări, liderul unei grupări infracţionale a fost închis la Rahova

 
Un bărbat dat în urmărire internaţională întrucât are de executat şapte ani de închisoare, pentru multiple ilegalităţi, printre care se numără şi constituirea unei grupări infracţionale, a fost prins de autorităţile germane şi predat colegilor români. Bărbatul în vârstă de 41 de ani, din Alba Iulia, avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Vâlcea, în octombrie 2014, pentru constituirea unei grupări infracționale, având ca scop obținerea de beneficii materiale din șantaj, trafic de ființe umane, folosind, pentru a-și impune voința, violența, producerea de scandaluri ori lipsirea de libertate în mod ilegal. În 2011, după ce gruparea a fost destructurată de poliţişti, bărbatul a părăsit teritoriul ţării noastre.
„În urma colaborării cu autoritățile judiciare germane, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, cel în cauză a fost localizat și reținut pe teritoriul Germaniei”, se precizează în comunicatul IJP Alba. Ajuns în România, el a fost închis în Penitenciarul Rahova.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button