Delicte

UPDATE. Nepotul lui Băsescu e pus sub control judiciar

  • dragosbasescu.jpg
 

Dragoş Băsescu, nepotul fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost pus sub control judiciar pe cauțiune, care este de 10.000 de lei, arată presa centrală. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.
Amintim că Dragoş Băsescu a fost adus, în această dimineaţă, cu mandat la DNA. El este suspectat de trafic de influenţă după ce ar fi cerut omului de afaceri Sandu Staicu un milion de euro, cu ajutorul unui complice, pentru a-i rezolva problemele judiciare într-un dosar penal. În acelaşi dosar este vizat, pentru complicitate la trafic de influenţă, şi omul de afaceri Ciprian Nistor.

Tot azi, a fost  la DNA și ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop. Acesta a stat aproximativ 15 minute  la Direcţia Naţională Anticorupţie. În aprilie, Pricop a fost pus sub control judiciar şi are interdicţie să părăsească ţara, el fiind urmărit penal pentru complicitate la şantaj, în dosarul în care Sergiu Lucinschi este acuzat că a constrâns un om de afaceri să îi dea patru milioane de euro.

Citiți și: UPDATE. Nepotul lui Băsescu este acuzat de trafic de influențăUPDATE. Nepotul lui Băsescu este acuzat de trafic de influență


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button