Lifestyle

Jorge, surpriză romantică și costisitoare, de ziua soției lui (video)

Jorge i-a pregătit o surpriză romantică soției sale, cu ocazia zilei ei de naștere. Jorge și Ramona Prodea se iubesc de peste zece ani, iar artistul a vrut să îi ofere o aniversare de neuitat. În timp ce se aflau la Paris, artistul a reușit să-i împlinească soției sale una dintre cele mai mari dorințe și anume de a se caza la Ritz, unul dintre cele mai celebre hoteluri.

„Am auzit-o pe soția mea acum ceva timp ca i-ar plăcea sa stea la Ritz….nici prin gând nu îmi trecea că o sa si stăm. Am zis ca na, n-avem încă statutul ala. Apoi m-am gândit mai bine și am zis ca cele mai importante în viată sunt experiențele așa că am decis să îi fac această surpriză de ziua ei. A fost foarte greu, căci e greu de păcălit (…). La Mulți Ani!”, a scris Jorge pe contul său de Instagram.

Cântărețul a încercat să o păcălească pe soția sa și i-a spus că vor sta doar la restaurantul de la hotelul luxos, apoi vor pleca, însă Ramona și-a dat seama despre ce este vorba. O singură noapte de cazare la hotelul Ritz începe de la 2.000 de euro și ajunge până la 42.000 de euro.

„Am dus-o la Ritz Paris și i-am zis că doar bem un ceai. Apoi i-am zis că am vorbit cu cineva doar să ne arate și nouă cum este o cameră. Devenea suspicioasă că a văzut bagajele în cameră. Neatenți. Apoi am fost puțin la piscină și așa se vedea apusul. Înainte de culcare am deschis ușile ca să vedem cum strălucește Turnul Eiffel din pat”, a povestit Jorge.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button