112

Incendiu izbucnit la un tren de călători, în județul Brașov

Incendiu!

Zeci de călători au rămas blocaţi între stațiile feroviare Budila și Hărman, în județul Brașov, în această după-amiază, în urma unui incendiu la un automotor al operatorului Regio Călători, conform clubferoviar.ro.


Incendiul a izbucnit la compartimentul motor al unui tren care transporta călători, fiind necesară oprirea acestuia în vederea evacuării imediate a pasagerilor, transmite Digi 24. Postul de televiziune nu a precizat cărui operator îi aparține trenul, însă secția de circulație feroviară 403 Hărman-Întorsura Buzăului este închiriată către RC-CF Trans, iar pe aici se pun în circulație zilnic doar trenurile Regio Călători, explică clubferoviar.ro.


Mecanicul de locomotivă a intervenit cu extinctorul și a reușit să stingă focul înainte ca acesta să se extindă la compartimentul pasagerilor.
Un alt automotor al operatorului Regio Călători a fost trimis către locul incidentului, pentru ca pasagerii să fie preluaţi și transportaţi mai departe în condiții de siguranță.
Pe secția 403 Hărman-Întorsura Buzăului este linie simplă neelectrificată, iar trenurile sunt operate cu automotoare cu propulsie diesel.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button