Lifestyle

Fiica lui Clint Eastwood a fost arestată pentru violență domestică

Fiica lui Clint Eastwood a fost arestată pentru violență domestică.

În seara de 12 octombrie, Francesca Eastwood, de asemenea actriţă, s-ar fi certat cu iubitul ei în maşina lor în Beverly Hills. Conflictul verbal a degenerat într-o agresiune fizică, de care este acuzată Miss Globul de Aur 2013.
Prietenul tinerei a sunat apoi la autorităţi.

Cuplul a fost interogat de agenţi. „Partenerul ei era singurul cu răni evidente pe corp. Acesta este motivul pentru care Francesca a fost arestată şi acuzată de violenţă domestică”, precizează TMZ, adăugând că iubitul Francescăi a refuzat ajutorul medical.
La câteva ore după ce a fost inculpată, fiica lui Clint Eastwood ar fi plătit o cauţiune de 50.000 de dolari pentru a fi lăsată în libertate.

Contactată de presă, tânăra actriţă nu a făcut încă nicio declaraţie.
Şocaţi de faptul că actriţa postează fotografii fără să se îngrijoreze de ceea ce a fost acuzată, unii internauţi şi-au permis să-i dea câteva sfaturi.

„Presupun că ai postat asta chiar şi după ce ai fost arestată pentru violenţă domestică. Fă terapie şi asumă-ţi responsabilitatea pentru comportamentul tău” – este un mesaj primit de ea.
Nu este prima dată când tânăra are probleme cu poliţia. Ea a fost deja arestată în 2015 fiind prinsă conducând sub influenţa alcoolului.
Francesca Eastwood este fiica lui Clint Eastwood şi a lui Frances Fisher.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button