Economic

De ce se vinde Hotelul Orizont din Predeal / Are legătură și cu ARO Palace Brașov

De ce se vinde Hotelul Orizont din Predeal.

Marius Moldovan, președinte executiv al Transilvania Investments, a explicat pentru Profit.ro, decizia de a vinde unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din stațiunea brașoveană.

Hotelul Orizont, de 4 stele, va fi vândut prin licitație publică cu strigare, la un preț minim de 10,5 milioane euro – Detalii, AICI.

De ce se vinde Hotelul Orizont din Predeal

„Hotelul Orizont este singurul nostru activ din segmentul de agrement în exploatare, iar analiza pieței ne-a indicat că resursele noastre pot fi mai bine direcționate către proiecte care se aliniază mai bine cu viziunea noastră pe termen lung, care se concentrează în principal pe sectorul balneo și city hotels, respectiv hotelurile aflate în portofoliul ARO Palace și Turism Felix. Strategia pentru aceste companii este ca, în urma unor investiții semnificative, să încheie acorduri de franciză cu branduri internaționale, aici menționez Hyatt Hotels și Accor Hotels”, a declarat Marius Moldovan pentru sursa citată, el relatând în continuare: „Ne dorim ca procesul de vânzare să fie unul eficient și să atragă oferte competitive, astfel încât să se încheie într-un termen rezonabil. Estimăm că vânzarea ar putea fi finalizată în următoarele 3-6 luni, în funcție de interesul cumpărătorilor și de modul de desfășurare a licitației”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button