Delicte

Au început escrocheriile cu oferte de Revelion! Pensiune din Gorj, folosită pentru țepe cu cazare la Predeal, în județul Brașov

Atenție! Au început escrocheriile cu oferte de Revelion.

Au început escrocheriile cu oferte de Revelion! Pensiune din Gorj, folosită pentru țepe cu cazare la Predeal, în județul Brașov
Proprietara unei pensiuni din Gorj a găsit poze cu unitatea ei într-o ofertă de cazare în Predeal, jud. Brașov. Oferta era postată pe un site de anunțuri: 150 de lei pe noapte într-o pensiune de la munte.

Cazare, piscină încălzită şi un preţ tentant pentru un Revelion în Predeal – aşa suna ofertă postată recent, conform observatornews.ro. În realitate, pensiunea din Predeal promovată nu există, iar în fotografii apare o unitate turistică din judeţul Gorj. 
Noi am anunţat imediat Poliţia, dar şi pe site-urile de socializare ale locaţiei despre această acţiune. Respectivul cere avans, iar apoi dispare şi creează alte conturi cu aceeaşi descriere”, a spus proprietara unei pensiuni.

Poliţiştii au început ancheta şi îi sfătuiesc pe turişti să fie atenţi dacă întâlnesc oferte mult sub preţul pieţei.
Infractorii cibernetici se folosesc adesea de oferte irezistibile pentru a atrage victimele şi a le fura banii sau informaţiile personale”, a explicat Miruna Prejbeanu – purtător de cuvânt IPJ Gorj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button