Delicte

Randi ar fi urcat la volan după ce s-ar fi drogat cu cocaină și canabis

Randi ar fi urcat la volan după ce s-ar fi drogat cu cocaină și cu canabis. Potrivit unor surse, artistul ar fi fost oprit pentru un control de rutină, în județul Ilfov, iar rezultatele expertizei de la medicină legală au confirmat prezența cocainei și a canabisului în sânge.

Conform presei centrale, cântăreţul Andrei Ştefan Ropcea (40 de ani), cunoscut sub numele de scenă Randi, a fost oprit de polițiști în data de 11 februarie 2024, în jurul orelor 16.00, în timp ce era la volanul mașinii pe DN 1, în zona localității Săftica. La acel moment ar fi refuzat testarea cu drugtestul, însă a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice.

Rezultatele acestor probe au indicat faptul că Randi ar fi consumat cocaină și canabis înainte să se urce la volan.
În acest dosar continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise. Față de el nu este luată nicio măsură preventivă.

IPJ Ilfov: În cauză a fost întocmit dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Pe parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button