Turism

Ofertele pentru un sejur pe litoralul românesc în vara anului viitor sunt la mare căutare acum / Ce se poate întâmpla în 2025

Ofertele pentru un sejur pe litoralul românesc în vara anului viitor sunt la mare căutare acum.

Turiștii români sunt atrași de ofertele early-booking pentru o vacanță pe litoralul nostru în vara anului viitor. Și pentru că au fost înștiințați că prețurile pachetelor turistice ar urma să crească semnificativ în urma noutăților fiscale ce ar intra în vigoare din 1 ianuarie 2025.

„Odată ce vom intra în anul viitor este posibil ca anumite elemente de noutate fiscale să ne oblige să schimbăm tarifele în modul negativ în ceea ce îi priveşte pe turiști. Dacă în această perioadă avem pentru o cameră standard un tarif pe noapte de 350 de lei, probabil că în sezon va fi 500 de lei”, a declarat Iulian Tenie, manager hotel, pentru Observator.

Ofertele pentru un sejur pe litoralul românesc în vara anului viitor sunt la mare căutare acum

Ștefan Necula, managerul unei agenții de turism, a relatat pentru sursa citată: „Pentru sezonul următor reducerile sunt de 49% în acest moment. Cererea este mare, depăşeşte cu 50% cererea de anul trecut. Plata se poate face şi în rate”.

Specialiștii în turism susțin că perioada cea mai bună pentru cumpărarea unui sejur early-booking la preț redus este în prima parte a lunii noiembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
6 zile în urmă

Alo,maica mytex ! Ar fi bine sa publici si spaga primita de la patronatul hotelierilor (cu stele mioritice,in frunte cu consumata aia vopsita si Ceresitata),pentru publicitatea mascata. Multumim ! Multumim ! Pana atunci,multi vor cauta turism CIVILIZAT,vara 2025,nu japca si… Citeşte mai mult »

Back to top button