Turism

Litoral 2024. Mamaia – detronată / Care este cea mai căutată stațiune / Reduceri și cu 40% / Unde se găsește plaja cu nisipul cel mai fin

Litoral 2024. Conform rezervărilor efectuate până în prezent, a crescut cu 27% numărul rezervărilor pentru vacanțe la mare față de sezonul trecut.

Potrivit Tomis News, Eforie Nord a devenit stațiunea de pe litoralul românesc cea mai căutată, detronând Mamaia. Pe locul 3 în top se află Neptun-Olimp.

Litoral 2024 | MyTex.ro
Litoral 2024. Mamaia - detronată / Care este cea mai căutată stațiune / Reduceri și cu 40% / Unde se găsește plaja cu nisipul cel mai fin 10

Litoral 2024. S-a constatat că românii care îşi rezervă din timp vacanţa aleg sejururi mai lungi decât cei care optează pentru last-minute. Astfel, durata medie a sejurului este de 5,5 nopţi, faţă de durata medie a sejurului pe întreg sezonul estival 2023 – de 4,8 nopţi.

Sezonul estival 2024 va începe, tradiţional, pe 1 Mai şi va continua cu vacanţa de Paşte. Apropierea dintre cele două date îi determină pe mulţi români care aleg litoralul în acea perioadă să rezerve sejururi mai lungi, de 5-6 nopţi.

Litoral 2024. Potrivit lui Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, noua plajă de la Eforie Sud, care va fi inaugurată în această vară, are 23 de hectare și nisipul cel mai fin de pe întreg litoralul românesc. Pentru realizarea ei s-au folosit peste trei milioane de metri cubi de nisip extrași din largul mării.

Litoral 2024. De asemenea, așa cum a informat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro., „dat fiind interesul ridicat al românilor de a-şi rezerva o vacanţă la Marea Neagră, am decis împreună cu hotelurile de pe litoral să prelungim programul Înscrieri Timpurii şi în aprilie, iar reducerile la vacanţe ajung până la 40%”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button