Lifestyle

Raluca Bădulescu, despre activitatea pe platforma pentru adulți: „Fii-miu este mândru de mine!”

Raluca Bădulescu, despre activitatea pe platforma pentru adulți.

Raluca Bădulescu continuă să uimească opinia publică. La 50 de ani, vedeta TV arată mai bine ca niciodată și se folosește din plin de asta. Mai nou, face valuri în realitatea contemporană cu aparițiile ei îndrăznețe pe social media, acolo unde promovează de zor activitatea pe care o are pe o renumită platformă pentru adulți.

Raluca Bădulescu, despre activitatea pe platforma pentru adulți

„Îmi doream de foarte multă vreme să postez pe această platformă pentru adulți, este un lucru care mie îmi face plăcere, care se potrivește stilului meu de viață, personalității mele, este o continuare firească, pentru mine. Practic, îmi doresc să transfer pasiunea și preocupările mele pentru fashion pe platforma respectivă. Nimic din ceea ce am făcut până acum nu este în contradicție cu activitatea mea de acum, de pe platforma de adulți și nici nu am venit astăzi, cu fii-miu în clasa 1, la doamna învățătoare. Copilul are 22 de ani, îl iubesc, este Dumnezeu, este mare, mă sprijină în toate, eu pe el la fel, sunt mândră de el, este foarte mândru de mine. Trebuie văzute lucrurile puțin mai deschis”, a declarat Raluca Bădulescu, în exclusivitate, la Metropola TV.

Declarația completă poate fi urmărită aici: Raluca Bădulescu, despre activitatea pe platforma pentru adulți: „Fii-miu este mândru de mine!”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button