Delicte

Autoturism urmărit de polițiști, în municipiul Brașov / Șoferul a ajuns în Centrul de Reținere

Un autoturism a fost urmărit de polițiști, în municipiul Brașov, după ce șoferul acestuia a ignorat semnalele de oprire. Bărbatul a fost reținut pe o durată de 24 de ore.

La data de 05 octombrie a.c., în jurul orei 05:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov au efectuat semnalele regulamentare de oprire față de un autoturism care se deplasa pe strada Grigore Ureche, din municipiul Brașov.
Conducătorul autoturismului s-a conformat semnalelor emise de polițiști, însă imediat după ce a oprit, a coborât din autoturism și a fugit, încercând să se sustragă controlului. Astfel, polițiștii au pornit în urmărire, iar după o distanță scurtă, bărbatul a fost prins și identificat.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au constatat că bărbatul de la volan, de 46 de ani, nu deține permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu are încheiată o poliță de asigurare obligatorie”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Astfel, după ce a fost sancționat contravențional și după administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea și introducerea bărbatului în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.
 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button