Delicte

Autovehicul SUV furat din Spania, descoperit în posesia unei brașovence

Un autovehicul SUV care figura a fi furat din Spania a fost descoperit în posesia unei brașovence. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dispus imobilizarea autovehiculului, pe care l-au identificat în municipiul Brașov.

„La data de 27 septembrie a.c., în cadrul unor activități de investigare, polițiștii brașoveni au identificat, în posesia unei femei, de 38 de ani, din municipiul Brașov, un autovehicul SUV, pentru care autoritățile statului spaniol au implementat o semnalare cu privire la furtul acestuia, în luna iulie, a anului curent.

Astfel, în baza celor constatate, s-a dispus indisponibilizarea autovehiculului a cărui valoare de piață este de aproximativ 22.000 de euro”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button