112

Update. Prognostic rezervat în cazul adolescentei care ar fi căzut de la etaj, în municipiul Brașov

Prognostic rezervat în cazul adolescentei care ar fi căzut de la etaj, în Brașov…

Adolescenta în vârstă de 15 ani care ar fi căzut de la etaj – în condiții care urmează a fi stabilite cu exactitate de anchetatori – în urmă cu două seri, în municipiul Brașov, se află internată, în stare foarte gravă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov. Ea era dată dispărută, atunci când a avut loc evenimentul nefericit (vezi și: Adolescentă din Brașov, transportată la spital după ce ar fi căzut de la etaj).

Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22.15, conform directorului Ambulanței Brașov, David Levente. „O persoană de sex feminin, întinsă pe caldarâmul din fața blocului. Au fost trimise trei echipaje de ambulanță, persoana este necunoscută, adică nu avea documente asupra ei, politraumatisme, se pare că a căzut de la etajul 6 și a fost transportată la spital în stare gravă”, a declarat, pentru radiobrasovfm.ro, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Brașov.

Din nefericire, prognosticul este rezervat. „Pacienta căzută de la înălțime se află internată pe secția de Terapie Intensivă, cu un traumatism cranio-cerebral sever, prognosticul fiind rezervat”, a informat și purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, Marius Leonte, pentru sursa citată.

Fondatorul Fundației Metropolis, actorul Codin Maticiuc, aflat la Brașov cu ocazia inaugurării lucrărilor de renovare realizate la Staționarul spitalicesc Tractorul cu sprijinul unor companii private, a vizitat-o pe adolescentă. „Fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei s-a aruncat de pe bloc și se află internată în acest spital”, a precizat el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button